Hoved : Filutvidelser : .package Fil

.package Filutvidelse

Filtype 1Electronic Arts Game Package File

Utvikleren Electronic Arts
Kategori Spillfiler
Format Binary

Hva er en PACKAGE fil?

En pakkefil er en ressurspakkefil som brukes av ulike elektroniske kunstspill (EA) -spill, inkludert The Sims 2, The Sims 3, The Sims 4, The Sims Online, Spore og SimCity 4. Det lagrer et arkiv av en eller flere spillfiler, ofte i et XML-format, og kan inkludere 3D-modeller, teksturer, lyder og andre spilldata, for eksempel tegn og nabolagsinformasjon. Pakkefiler lagres i EAs standard DBPF-arkivformat.

Mer informasjon

Mange PACKAGE-filer kan redigeres og pakkes om igjen med SimPE, en gratis redaktør for The Sims 2. De kan også opprettes og endres med The Sims 2 ContentManager, et program offisielt utgitt av Electronic Arts for å modifisere The Sims 2 innhold.

Programmer som åpnes PACKAGE filer
Windows
Electronic Arts The Sims 3
Electronic Arts The Sims 2
Electronic Arts The Sims 4
S3PE
Ambertation SimPE
SporeEdit
Macintosh
Electronic Arts The Sims 3
Electronic Arts Spore
Electronic Arts The Sims 2
Electronic Arts The Sims 4

Filtype 2Linux Autopackage File

Utvikleren Autopackage
Kategori Compressed Files
Format N/A

.PACKAGE alternativnummer 2

Arkiv som inneholder innhold av et Linux-program og tilhørende filer; opprettet med Autopackage pakkehåndteringssystem for Linux; installert ved hjelp av Autopackage installerprogrammet.

Mer informasjon

Autopackage er ment for å lage applikasjonsinstallatører i stedet for installasjonsprogrammer på systemnivå.

Programmer som åpnes PACKAGE filer
Linux
Autopackage

Filtype 3FOREVER Art Kit Package

Utvikleren FOREVER
Kategori Misc Files
Format N/A

.PACKAGE alternativnummer 3

En pakkefil inneholder et kunstsett for FOREVER Artisan, et digitalt scrapbookingsprogram. Det lagrer scrapbooking innhold, for eksempel side maler, kort, sesongmessige dekorasjoner og kreative splatters, som kan legges til utklippsbok prosjekter. Pakkefilene kjøpes vanligvis og lastes ned fra FOREVER nettbutikken og importeres til programmet.

Mer informasjon

Digitale kunstpakker kan også lagres i en SBKIT- eller PAKIT-fil. Du kan importere et sett i Artisan ved å velge "Importer innhold" fra startmenyen.

MERK: FOREVER var tidligere kjent som Panstoria og Artisan er basert på Storybook Creator, som tidligere var kjent som Panstoria.

Programmer som åpnes PACKAGE filer

Om PACKAGE filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .package er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype FOREVER Art Kit Package Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.