NO : SV : NL .p7s Fil

.p7s Filutvidelse

Filtype Digitally Signed Email Message

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format N/A

.P7S alternativnummer

En P7S-fil er en e-postmelding som inneholder en digital signatur. Den kan brukes til å sende sikre e-postmeldinger som kun kan sees av den tiltenkte mottakeren. P7S-filer verifiserer at e-postadressen er fra hvem den hevder å være fra, og at e-posten ikke har blitt endret i transitt.

Mer informasjon

De fleste e-postprogrammer, som Microsoft Outlook, Apple Mail og Mozilla Thunderbird, støtter digitale signaturer. Men hvis et e-postprogram ikke håndterer digitale signaturer, kan det oppstå en P7S-fil som et vedlegg (smime.p7s) til e-postmeldingen.

MERK: E-postprogrammer som bruker P7S-filer, bruker PKCS Key Cryptography Standard) # 7 for å signere e-postmeldinger.

Programmer som åpnes P7S filer
Windows
Microsoft Outlook
Mozilla Thunderbird
Linux
Mozilla Thunderbird
Macintosh
Microsoft Outlook
Mozilla Thunderbird
Apple Mail
PostBox

Om P7S filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .p7s er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Digitally Signed Email Message Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev 19.05.2020:
Dette er veldig interessant! Takk for at du forklarte .p7s-filer, som jeg mener er det moderne tilsvaret til signerte brev på e-post. Imidlertid var det veldig forfriskende å lære at .p7s har mer enn én funksjon. Jeg trodde at den eneste måten å beskytte e-post på besto av å bruke krypteringsverktøy, men å vite at denne utvidelsen hjelper "styre" dem til riktig destinasjon gjorde meg nysgjerrig på det... Les mer