Hoved : Filutvidelser : .oxt Fil

.oxt Filutvidelse

Filtype Apache OpenOffice Extension

Utvikleren Sun Microsystems
Kategori Plugin Files
Format Zip

.OXT alternativnummer

Extension som legger til tilleggsfunksjonalitet til Apache OpenOffice (tidligere OpenOffice.org) og StarOffice-programmer; gir ekstra funksjoner som avansert stavekontroll, rapportbygging, filkomprimering og mange andre muligheter.

Mer informasjon

For å installere en OXT-fil, velg "Extension Manager" fra Verktøy-menyen, klikk deretter "Legg til" og velg utvidelsen fra filbrowseren. Hvis du har Apache OpenOffice 2.2 eller nyere, kan du også installere utvidelser ved å dobbeltklikke på OXT-filen.

OXT-filer kan utvikles for Apache OpenOffice-pakken eller for individuelle programmer, inkludert Writer, Base, Beregn, diagram, Tegn, Impress og Matematikk. De kan være inkludert i programmet eller utviklet av brukere.

Du kan laste ned utvidelser på Apache OpenOffice Repository.

Programmer som åpnes OXT filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Om OXT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .oxt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Apache OpenOffice Extension Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.