Hoved : Filutvidelser : .olk14note Fil

.olk14note Filutvidelse

Filtype Outlook Note File

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format Binary

.OLK14NOTE alternativnummer

Fil opprettet av Microsoft Outlook 2011, et program som brukes til e-post og kalenderadministrasjon; inneholder et notat, som ble opprettet ved hjelp av Notes-delen av Outlook; lagrer notatformatering så vel som den skrevne teksten; brukes til å lagre personlige og forretningsmessige notater logget av brukeren.

Mer informasjon

Brukerne åpner vanligvis ikke OLK14NOTE-filer direkte, siden Outlook automatisk lagrer og administrerer dem. De lagres i underkataloger i følgende katalog: [bruker] / Dokumenter / Microsoft Brukerdata / Office 2011 Identiteter / Hovedidentifikasjon / Dataregister / Meldinger /.

MERK: Siden OLK14NOTE-filer lagres i en proprietær format, de vises best i Outlook. Men selv om de er lagret ved hjelp av binær formatering, inneholder de også vanlige tekstfragmenter som kan vises med en tekstredigerer.

Programmer som åpnes OLK14NOTE filer
Windows
Microsoft Outlook
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook 2016

Om OLK14NOTE filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .olk14note er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Outlook Note File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.