Hoved : Filutvidelser : .olk14category Fil

.olk14category Filutvidelse

Filtype Outlook Category File

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format Binary

.OLK14CATEGORY alternativnummer

Fil opprettet av Microsoft Outlook for Mac, et e-postprogram som erstattet Microsoft Entourage; lagrer en kategori som kan brukes til å merke e-postmeldinger, kalenderelementer, kontakter, oppgaver og notater; inkluderer navn og farge på kategorien vist i programvaren.

Mer informasjon

OLKCATEGORY-filer åpnes ikke og lagres av brukeren manuelt. I stedet oppretter programmet automatisk dem og leser kategoridataene fra dem. De lagres i følgende katalog i Mac OS X: [bruker] / Dokumenter / Microsoft Brukerdata / Office 2011 Identiteter / Hovedidentifikasjon / Dataregister / Signaturer /

MERK: Noen standard Outlook-kategorier inkluderer familie, Venner, Ferie, Personlig og Ingen Kategori.

Programmer som åpnes OLK14CATEGORY filer
Windows
Microsoft Outlook
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook 2016

Om OLK14CATEGORY filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .olk14category er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Outlook Category File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.