Hoved : Filutvidelser : .odm Fil

.odm Filutvidelse

Filtype 1OpenDocument Master Document

Utvikleren OASIS
Kategori Text Files
Format Binary

Hva er en ODM fil?

Hovedtekst dokument opprettet av Apache OpenOffice eller en annen tekstbehandler som støtter OpenDocument-standarden; lagrer koblinger til eksterne filer som inneholder dokumentinnholdet; kan også inneholde en innholdsfortegnelse og en indeks.

Mer informasjon

Hoveddokumenter gjør at flere forfattere kan jobbe på separate biter av et stort dokument samtidig. Dette er nyttig når du lager bøker, tidsskrifter eller andre store samlinger.

MERK: ODM-filer bruker XML-basert formatering spesifisert i OASIS OpenDocument-standarden. Apache OpenOffice ble tidligere kjent som OpenOffice.org.

Programmer som åpnes ODM filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice

Filtype 2OverDrive Media File

Utvikleren OverDrive
Kategori Audio Files
Format N/A

.ODM alternativnummer 2

Mediefilens snarvei til en fil som ligger i Digital Library Reserve, for eksempel en lydbok, eBok eller musikkfil; behandlet av OverDrive Media Console, som laster ned den faktiske mediefilen når ODM filen åpnes.

Programmer som åpnes ODM filer

Om ODM filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .odm er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype OverDrive Media File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.