Hoved : Filutvidelser : .ocimf Fil

.ocimf Filutvidelse

Filtype OCIMF HVPQ File

Utvikleren OCIMF
Kategori Data Files
Format N/A

.OCIMF alternativnummer

En OCIMF-fil er en fartøyspostfil som brukes av SIRE, et skip inspeksjonsrapportprogram som brukes til å vurdere sikkerheten til fartøyene. Den inneholder opplysninger om et fartøy som er samlet inn fra et spørreskjema fra Harmonized Vessel Particulars (HVPQ) som er levert av rederne. OCIMF-filer inkluderer ulike fartøysinformasjon, for eksempel navn, IMO-nummer, EMI-nummer, REG-nummer, USCG-VIN-nummer, flagg, anropsskilt, registreringshavn, skipskontakter, skrogtype, mannskapsopplæring, sertifikater og dødvektonnasje.

Mer informasjon

OCIMF-filer opprettes vanligvis når en bruker laster ned HVPQ-informasjon i en OCIMF-fil fra SIRE eller når en bruker eksporterer HVPQ-informasjon fra skrivebordet OCIMF Particulars Editor i en OCIMF-fil som skal lastes opp til SIRE. Både SIRE og OCIMF Particulars Editor kan åpne OCIMF-filer.

SIRE ble opprinnelig lansert i 1993 av Oljeselskapets internasjonale marineforum (OCIMF) for å forbedre fraktstandarder i tankebransjen. Det er en nettbasert database som tillater rederier å sende inn opplysninger om fartøyer som kan nås av andre parter, for eksempel statlige organer, terminaloperatører og befraktere.

MERK: OCIMF Particulars Editor er bare tilgjengelig for nedlasting fra SIRE.

Programmer som åpnes OCIMF filer

Om OCIMF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ocimf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype OCIMF HVPQ File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.