Hoved : Filutvidelser : .nwbak Fil

.nwbak Filutvidelse

Filtype NeatWorks Backup File

Utvikleren The Neat Company
Kategori Backup Files
Format N/A

.NWBAK alternativnummer

Backup-fil opprettet av NeatWorks, som er en eldre versjon av det digitale arkiveringsprogramvaren, Neat 5; ligner .NBAK og .NRBAK filer; inneholder en sikkerhetskopi av dine skannede dokumenter, inkludert kontakter og kvitteringer.

Mer informasjon

Hvis du vil opprette en NWBAK-fil, velger du Verktøy → Database → Sikkerhetskopi, bruker standardnavnet for sikkerhetskopiering, klikker på Bla gjennom, velger en lagringsplass og klikker Sikkerhetskopiering.

For å gjenopprette en database I versjoner før Nøyaktig 5 bruker NWBAK-filen, velg Verktøy → Database → Gjenopprett, velg "Bla gjennom", naviger til filen, velg "Åpne", og klikk deretter Gjenopprett.

For å gjenopprette en gammel database, for eksempel NWBAK-filen, må du kjøre "Neat Data Migration Utility", velg "Browse", velg backup-filen, oppgi et kabinett og en databasestilling, og klikk på Migrere.

MERK: NWBAK-filtypen erstattet NRBAK-utvidelsen med utgivelsen av versjon 4.6 av NeatWorks. Det ble deretter brukt til versjon 4.9 og ble erstattet av NBAK-utvidelsen med utgivelsen av Neat 5.

Programmer som åpnes NWBAK filer
Windows
Neat for Windows

Om NWBAK filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .nwbak er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype NeatWorks Backup File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.