Hoved : Filutvidelser : .nsf Fil

.nsf Filutvidelse

Filtype 1NES Sound Format File

Utvikleren N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

Hva er en NSF fil?

Musikkfil fra et originalt Nintendo (NES / Famicom) spill; gjør at musikk fra Nintendo-spill kan spilles uten å laste selve spillet; kan åpnes av en rekke NSF-spillere.

Programmer som åpnes NSF filer
Windows
Nullsoft Winamp
DeliPlayer
Audio Overload
VirtuaNES
Nestopia
Linux
Audio Overload
Audacious
XMMS
FCEUX
Nestopia
Macintosh
Nullsoft Winamp
Audio Overload
Cog
Nestopia

Filtype 2Lotus Notes Database

Utvikleren IBM
Kategori Database Files
Format Binary

.NSF alternativnummer 2

Databasefil brukt av IBM Lotus Business Software; lagret i NSF-formatet Notes Storage Facility, som lagrer data i dokumentenheter kalt "notater". brukes til lagring av samarbeidsrelatert forretningsinformasjon som post- og kalenderdata.

Mer informasjon

NSF-filer er ofte vert for en Lotus Domino-server, og de kan lastes ned av Lotus Notes-klienter for å kunne jobbe med en fullt fungerende database i offline modus. Hvis klienten gjør endringer i databasen, inneholder Domino fasilitetene for å synkronisere endringene tilbake til hoveddatabasen. NSF-filer kan også brukes til prosessering av datareplikasjon.

MERK: NSF-filer kan også fungere som et Domino Web-program som er vert for en webserver, der nettadressen har en etterfølgende ".nsf" streng. Disse filene inkluderer Domino Web Service Design Element, som muliggjør nettilgang.

Programmer som åpnes NSF filer

Om NSF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .nsf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Lotus Notes Database Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.