Hoved : Filutvidelser : .nfo Fil

.nfo Filutvidelse

Filtype 1System Information File

Utvikleren Microsoft
Kategori System Files
Format N/A

Hva er en NFO fil?

Datafil som brukes av Microsofts systeminformasjon verktøy, et Windows-programvaren verktøy for å samle systeminformasjon og for å diagnostisere problemer; lagrer informasjon samlet av programmet.

Mer informasjon

Systeminformasjon programmet har filnavnet Msinfo32.exe.

Programmer som åpnes NFO filer

Filtype 2Warez Information File

Utvikleren THG
Kategori Text Files
Format Text

.NFO alternativnummer 2

Vanlig tekstfil som inneholder informasjon om et piratkopiert programvareprogram (warez); inneholder utgivelsesnotater og inneholder vanligvis informasjon om piratkopieringskonsernet som er ansvarlig for distribusjonen av warez; vanligvis inkludert som en del av programmet og relaterte filer; først brukt i slutten av 1980-tallet av en cracking gruppe kalt The Humble Guys (THG).

Mer informasjon

NFO-filer inneholder ofte ASCII-kunst som identifiserer piratkopieringsgruppen. NFO-lesere som NFOPad kan gjengi tekstkarakterene som den tiltenkte grafikken. For standard tekstredigerere er det generelt best å se teksten med en fast bredde font.

MERK: Siden Microsoft Windows System Information Tool også bruker filtypen ".nfo", kan Windows forsøke å åpne NFO-filer i systeminformasjonsviseren. I stedet åpner du filene direkte i et tekstredigeringsprogram eller en NFO-visningsprogram.

Programmer som åpnes NFO filer
Windows
NFOPad
CubicDesign Compact NFO Viewer
iNFekt NFO Viewer
Macintosh
MacroMates TextMate
Apple TextEdit

Filtype 3Age of Empires Player File

Utvikleren Microsoft
Kategori Spillfiler
Format Binary

.NFO alternativnummer 3

Fil laget av Age of Empires, et sanntidsstrategi (RTS) spill hvor spillerne kontrollerer enheter og bygger imperier; inneholder spillerens navn og kampanje fremgang; sparer spillerprofilen og spillets fremgang.

Programmer som åpnes NFO filer

Filtype 4Folio Views Infobase File

Utvikleren The FIEN Group
Kategori Data Files
Format Binary

.NFO alternativnummer 4

Fil som brukes av Folio Views, et program som brukes til visning av hjelpedokumentasjon; inneholder indekser, artikler og annen hjelpedokumentasjon; brukes til å lage søkbar dokumentasjon for kundestøtte og programinstallasjoner.

Mer informasjon

Folio Views, en gang eid av Folio Corporation, ble senere solgt til NextPage, FAST, Microsoft og til The FIEN Group under navnet Rocket Folio Views.

Programmer som åpnes NFO filer
Windows
The FIEN Group Rocket Folio Views

Om NFO filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .nfo er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Folio Views Infobase File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.