Hoved : Filutvidelser : .nb Fil

.nb Filutvidelse

Filtype 1Mathematica Notebook

Utvikleren Wolfram Research
Kategori Spreadsheet Files
Format Text

Hva er en NB fil?

En NB-fil er et strukturert dokument laget av Mathematica, et program som brukes til matematisk og vitenskapelig beregning. Den inneholder tekst, bilder, lyd, funksjoner og interaktive brukergrensesnittelementer. NB-filer tillater matematiske resultater å bli vist i et interaktivt dokument.

Mer informasjon

Notatbokfiler lagres i et vanlig tekstformat. Deres data er arrangert i celler, likt et standard regneark. Notatbøker kan eksporteres til mange forskjellige filformater, inkludert raster grafikk, GIS, komprimert og regnearkformater.

MERK: "DefaultStyles.nb" -filen brukes som standard stilark for nye notatbøker. Notatbøker kan åpnes ved hjelp av NotebookOpen-kommandoen i en Mathematica-funksjon.

Programmer som åpnes NB filer
Windows
Wolfram Research Mathematica
Linux
Wolfram Research Mathematica
Wolfram Research CDF Player
Macintosh
Wolfram Research Mathematica

Filtype 2Nota Bene File

Utvikleren Nota Bene
Kategori Text Files
Format Binary

.NB alternativnummer 2

Fil laget av Nota Bene, et tekstbehandlingsprogram for akademisk forskning og skriving; inneholder formatert tekst, bibliografiske referanser, bilder, symboler, etc .; brukes til akademisk skriveformål som teser og forskningsblanketter.

Mer informasjon

For å lage en NB-fil:

Programmer som åpnes NB filer
Windows
Nota Bene

Om NB filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .nb er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Nota Bene File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.