NO : SV : NL .mxs Fil

.mxs Filutvidelse

Filtype 1Maxwell Studio Scene File

Utvikleren Next Limit
Kategori 3D Image Files
Format Binary

Hva er en MXS fil?

Tredimensjonal scenefil opprettet av Maxwell Render fotorealistisk gjengivelsesprogramvare, eller ved et annet 3D-modelleringsprogram med Maxwell Render-plugin-modulen; lagrer en 3D-scenebeskrivelse som kan gjengis med fysisk nøyaktige lysegenskaper i programvaren.

Mer informasjon

MERK: Maxwell Studio er en uavhengig applikasjon som følger med Maxwell Render. Det er programmet som brukes til selve 3D-redigering av scener.

Programmer som åpnes MXS filer
Windows
Next Limit Maxwell Render
Linux
Next Limit Maxwell Render
Macintosh
Next Limit Maxwell Render

Filtype 2Painter Color Mixer Pad File

Utvikleren Corel
Kategori Settings Files
Format Binary

.MXS alternativnummer 2

Farger fil opprettet av Corel Painter, et digitalt maleri program; lagrer malingsfarger som brukeren blander på Mixer Pad med penselen; brukt av digitale kunstnere til å huske bestemte fargeblandinger; lar maleren gå tilbake til en tidligere Mixer Pad-tilstand.

Mer informasjon

MXS-filer kan lagres fra Mixer-panelet ved å velge ikonet øverst til høyre hjørne og velge Save Mixer Pad .... De kan lastes ved å velge Load Mixer Pad ....

MERK: MXS-filer adskiller seg fra Mixer Swatches ( .MWS ) filer, som lagrer de forhåndsdefinerte fargene flislagt øverst i Mixer-vinduet.

Programmer som åpnes MXS filer
Windows
Corel Painter
Macintosh
Corel Painter

Om MXS filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .mxs er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Painter Color Mixer Pad File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.