Hoved : Filutvidelser : .mwd Fil

.mwd Filutvidelse

Filtype1MyWorkDrive Client Shortcut File

Utvikleren MyWorkDrive
Kategori Misc Files
Format N/A

Hva er MWD fil?

En MWD-fil inneholder en snarvei opprettet av MyWorkDrive Mapped Drive Client for Windows, et program som lar brukere kartlegge en stasjon til filer slik at de sikkert og eksternt kan få tilgang til og redigere dem. Den lagrer en kobling til en fil eller mappe som er lagret på MyWorkDrive, som kan nås av en bruker med de riktige fildelingstillatelsene.

Mer informasjon

MWD-filer kan åpnes i Windows ved å dobbeltklikke på dem. Imidlertid må MyWorkDrive Mapped Drive-klienten installeres og settes som standardprogram for å åpne MWD-filene. Når du dobbeltklikker MWD-filen, åpnes mappen eller filen som er koblet til filen i MyWorkDrive Mapped Drive-klienten.

Programmer som åpnes MWD filer

Filtype2Mariner Write Document

Utvikleren Mariner Software
Kategori Text Files
Format N/A

.MWD alternativnummer 2

Dokument opprettet med Mariner Write, en strømlinjet tekstbehandler for Mac OS X designet for å være fleksibel og effektiv; kan inneholde formatert tekst, grafikk, overskrifter, bunntekst og annen data.

Programmer som åpnes MWD filer
Macintosh
Mariner Write

Om MWD filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .mwd er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Mariner Write Document, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.