Hoved : Filutvidelser : .mso Fil

.mso Filutvidelse

Filtype 1Microsoft Office Macro Reference File

Utvikleren Microsoft
Kategori Misc Files
Format N/A

Hva er en MSO fil?

En MSO-fil er en makroreferansefil som er opprettet når du lagrer et Microsoft Office-dokument som en nettside. Den inneholder informasjon om makroer og OLE-objekter (Objektkobling og innbøyning) som er inkludert i den opprinnelige filen, og kan refereres av den opprettede nettsiden som et stilark. MSO-filer kan vises med en tekstredigerer, men vil være ulæselig siden innholdet er kodet.

Mer informasjon

De fleste brukere vil bare se MSO-filen som et vedlegg til en e-post. Ikke åpne filen hvis den har utvidelsen ".mso" fordi det mest sannsynlig inneholder et virus som vil bli installert på datamaskinen din når den åpnes.

Programmer som åpnes MSO filer
Windows
Should not be opened manually

Filtype 2Inline E-mail Attachment

Utvikleren Microsoft
Kategori Misc Files
Format N/A

.MSO alternativnummer 2

Fil sendt med e-postvedlegg i Microsoft Word 2000; ofte kalt "Oledata.mso;" inneholder informasjon som gjør det mulig å legge vedlegget i e-postmeldingen.

Mer informasjon

Filen Oledata.mso vil vises som et eget vedlegg på datamaskiner som ikke har Microsoft Outlook 2000 eller senere installert.

Programmer som åpnes MSO filer
Windows
Microsoft Outlook
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook 2016

Om MSO filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .mso er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Inline E-mail Attachment Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.