Hoved : Filutvidelser : .msm Fil

.msm Filutvidelse

Filtype 1Windows Installer Merge Module

Utvikleren Microsoft
Kategori Settings Files
Format Binary

Hva er en MSM fil?

Database for en "fusjonsmodul" som inneholder installasjonsinnstillinger og egenskaper for en bestemt programvareinstallatør; inneholder filer, ressurser, registeroppføringer og oppsettinformasjon; ofte inneholdt i en .MSI fil.

Mer informasjon

MSM-filer kalles også "flette pakkefiler." Siden de vanligvis er en del av en installasjonspakke, må MSM-filer ikke åpnes manuelt.

Programmer som åpnes MSM filer
Windows
Microsoft Visual Studio
Microsoft Windows Installer
Other Windows installation program

Filtype 2Multisim Circuit Design File

Utvikleren National Instruments
Kategori CAD Files
Format Binary

.MSM alternativnummer 2

Kretsdesign laget av Multisim, et simuleringsprogram med integrert kretsfokus (SPICE) miljø som brukes til å undervise elektronikk teori og design og prototype kretser; inneholder et design av et elektrisk kretskort, som inkluderer plasseringsdioder, transistorer, indikatorer og strømkomponenter.

Mer informasjon

Hvis du vil opprette MSM-filen, velger du Fil → Lagre som ....

MSM-filen brukes av 2001-versjonen av Multisim. Som nye versjoner av Multisim er utgitt, brukes nye filutvidelser for å lagre kretsdesign. For eksempel bruker versjon Multisim 7 filtypen .MS7 .

Programmer som åpnes MSM filer
Windows
National Instruments Multisim

Om MSM filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .msm er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Multisim Circuit Design File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.