Hoved : Filutvidelser : .msg Fil

.msg Filutvidelse

Filtype 1Outlook Mail Message

Utvikleren Microsoft
Kategori Text Files
Format Binary

Hva er en MSG fil?

En MSG-fil er en e-postmelding, kontakt, avtale eller oppgave opprettet eller lagret i Microsoft Outlook. Det kan inneholde en eller flere e-postfelter, som inkluderer datoen, avsenderen, mottakeren, emnet og meldingslegemet, eller kontaktinformasjon, avtaledetaljer og en eller flere oppgavebeskrivelser. MSG-filer er også kompatible med andre programmer som bruker Microsofts MAPI (Messaging Applications Programming Interface).

Mer informasjon

Du kan opprette en MSG-fil ved å bare dra og slippe en melding, avtale, kontakt eller oppgaveobjekt fra en Outlook-mappe til en mappe i Windows Utforsker. Meldingsemnet vil bli brukt som navnet på MSG-filen. Du kan også dra og slippe MSG-filen tilbake til Outlook, og den blir formatert på riktig måte for å vises på samme måte som den gjorde før den ble eksportert.

Programmer som åpnes MSG filer
Windows
Microsoft Outlook
EZ Freeware Free Opener
BitDaddys Email Open View Pro
Encryptomatic MsgViewer Pro
Macintosh
Microsoft Outlook
Kupon.BG Klammer
45RPM MailRaider Pro
iOS
Kupon.BG Klammer 3

Filtype 2Fallout Message File

Utvikleren Bethesda Softworks
Kategori Spillfiler
Format Text

.MSG alternativnummer 2

Fil som brukes av Fallout 1 og 2, som er to avdrag av post-apokalyptisk open world videospill serien; inneholder tegn- og elementdialoger og meldinger i spillet som refereres når de samhandler med tegn og elementer under spillingen.

Mer informasjon

MSG-filer er plassert i tekst \ engelsk \ dialog og tekst \ engelsk \ spill kataloger av spillet ditt.

Hver indeksert tekstlinje har tre sett med {}. Det første settet indikerer linjens indeks, som er representert av et tall. Det andre settet angir navnet på en valgfri tilhørende .ACM lydfil. Det tredje settet inneholder teksten som vises, enten det er for et observasjonsvindu eller en dialogboks.

MERK: Interplay og Black Isle Studios opprinnelig utviklet Fallout 1 og 2 før Bethesda Softworks kjøpte rettighetene.

Programmer som åpnes MSG filer
Windows
Bethesda Softworks Fallout 2
Bethesda Softworks Fallout 1

Om MSG filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .msg er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Fallout Message File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.