Hoved : Filutvidelser : .motn Fil

.motn Filutvidelse

Filtype Apple Motion Generator Project Template

Utvikleren Apple
Kategori Settings Files
Format N/A

.MOTN alternativnummer

En MOTN-fil er en prosjektmal som inneholder en generator laget av Apple Motion, et bevegelsesgrafikprogram. Den lagrer informasjon om en generator, som inkluderer varighet og plassering av generatoren. MOTN-filer inneholder ikke selve media som utgjør generatoren kun referanser til media.

Mer informasjon

Generatorer er grafikk designet for å forbedre video, for eksempel en farget bakgrunn, animert eller statisk mønster eller gradient. De kan også inkludere tekstkarakterer for nedtelling animasjoner eller tidskode.

Apple Motion bruker flere utvidelser for å lagre forskjellige prosjekttyper. Titler opprettet i Motion lagres som .MOTI filer, effekter lagres som .MOEF filer, og overganger lagres som .MOTR filer.

Som standard lagres MOTN-filer i følgende katalog i MacOS:

/ Brukere / brukernavn / Filmer / Bevegelsesmaler / Generatorer /

MOTN-filer finnes ofte i "Generator" -mappen, ledsaget av to forhåndsvisning av .PNG En forhåndsvisning av MOTN-generatoren, og en mediemappe som lagrer alle medier som er knyttet til generatorprosjektet.

Apple Motion brukes til å lage generatorer, effekter, overganger og titler for videoprosjekter. Det brukes vanligvis sammen med en videoredigerer for å skape en effekt, tittel, overgang, som deretter eksporteres og importeres til videoredigeren. Bevegelse brukes mest med Final Cut Pro på grunn av dens liknende utseende og integrasjon med videoredigeren.

Programmer som åpnes MOTN filer
Macintosh
Apple Motion

Om MOTN filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .motn er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Apple Motion Generator Project Template Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.