Hoved : Filutvidelser : .m77t Fil

.m77t Filutvidelse

Filtype MGD77T Data File

Utvikleren National Geophysical Data Center
Kategori Data Files
Format Text

.M77T alternativnummer

Datafil opprettet og brukt av GEODAS ReFormat til MGD77T, et program som brukes til å formatere geofysiske data i Marine Geophysical Data Exchange (MGD77T) format; inneholder bathymetry data i ASCII tekstformat; inkluderer undersøkelses-ID, dato, tidssone, vanndybde og breddegrad og lengdegradskoordinater.

Mer informasjon

M77T datafiler er laget av rå data samlet av marine forskere ved hjelp av InfoBank, et strukturert informasjonslagringssystem for databaser og programvare. Rådataene samles inn av forskere som studerer undervannsdybde av innsjø- og havgulv, som er kjent som bathymetry. En M77T og .H77T fil, sammen med andre metadatafiler, brukes til å overføre data til og fra et datasenter for analyse.

MERK: GEODAS ReFormat til MGD77T er ikke lenger tilgjengelig for nedlasting.

Programmer som åpnes M77T filer
Windows
GEODAS ReFormat to MGD77T

Om M77T filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .m77t er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype MGD77T Data File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.