Hoved : Filutvidelser : .lst Fil

.lst Filutvidelse

Filtype 1Data List

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format Text

Hva er en LST fil?

En fil med en .lst-utvidelse er mest sannsynlig en tekstfil som inneholder en liste over data. LST-filer brukes av mange forskjellige programmer, inkludert Microsoft Visual Studio og ulike tekstredigerere.

Mer informasjon

En typisk LST-fil inneholder en liste over opplysninger, adskilt av linjeskift. Eksempler er en liste over filer som skal installeres av en programvareinstallatør, data som er eksportert fra et regneark eller databasedata dumpet fra et annet program.

Siden LST-filer lagres i et vanlig tekstformat, kan de ses og redigeres med en grunnleggende tekstredigerer. I sjeldne tilfeller kan en LST-fil lagres i et binært format, som ikke vil vise gjenkjennelig informasjon i et tekstredigeringsprogram. Hvis dette er tilfelle, må du åpne filen med programmet som opprinnelig opprettet det.

Programmer som åpnes LST filer
Windows
Microsoft WordPad
Notepad++
Microsoft Office
Linux
gedit
Beaver
Leafpad
GNU Nano
Macintosh
Apple TextEdit
Bare Bones TextWrangler
Microsoft Office

Filtype 2Now Contact List Template

Utvikleren Now Software
Kategori Page Layout Files
Format N/A

.LST alternativnummer 2

Liste mal laget av Nå kontakt, en daglig aktivitet og kontaktinformasjon arrangør; inneholder et malutskriftsoppsett for en liste; forhåndsdefinerte alternativer er "etter selskap", "ved oppføring" og "etter navn".

Mer informasjon

Hvis du vil legge til eller redigere LST-maler, velger du rullegardinmenyen "List Layouts" og velger Definer layout ..., redigerer og klikker OK når du er ferdig.

Velg mappen du vil skrive ut fra, velg Arkiv → Skriv ut maler ..., velg mal fra rullegardinmenyen "Maltype" og klikk OK.

Programmer som åpnes LST filer
Macintosh
Now Contact

Filtype 3FoxPro Documenting Wizard List

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format N/A

.LST alternativnummer 3

Rapport generert av FoxPro Documenting Wizard; "Xref.lst" viser alle brukerdefinerte symboler, "Files.lst" viser alle filer i prosjektet, "project.lst" setter all formatert kode i en enkelt fil, "Tree.lst" viser prosedyren som kaller tre

Programmer som åpnes LST filer

Filtype 4GRUB Boot List File

Utvikleren The GNU Project
Kategori System Files
Format Text

.LST alternativnummer 4

Systemfil som brukes av GRUB (GRand Unified Bootloader), en startpakke med flere oppstartslister som brukes til å kjøre flere operativsystemer på samme datamaskin; lagret som filnavn meny.lst og inneholder menyalternativer for å vise skjermmenyen for oppstartslader ved systemstart.

Mer informasjon

LST-filer spesifiserer egenskaper som operativsystemnavn og harddiskpartisjon for operativsystemet. De kan også angi standard operativsystem og en timeout som velger standard hvis ingen inngang er spesifisert.

Et eksempel på en GRUB-meny.lst-fil ville være: timeout 10 tittel Fatdog64 kernel / boot / vmlinuz initrd / boot / initrd oppstart

Enhver utvidelse som brukes av Linux-operativsystemet Tiny Core må listes i en LST-fil, med bare én utvidelse per linje.

Standardplasseringen for menu.lst-filen er / boot / sett /.

Programmer som åpnes LST filer
Linux
gedit
Leafpad
GNU Nano
GNU GRUB

Filtype 5LightScribe Label Template

Utvikleren Hewlett-Packard
Kategori Data Files
Format N/A

.LST alternativnummer 5

Skabelonmal som brukes av LightScribe Mal Labeler, et skivlabelopprettelsesprogram; inneholder en etikettdesign som tjener som utgangspunkt for å skape tilpassede design; Den endelige etikettdesignet kan brennes inn i toppen av en CD eller DVD ved hjelp av en LightScribe optisk stasjon.

Mer informasjon

Standard LightScribe etikettdesign er lagret med en .LSL forlengelse.

Programmer som åpnes LST filer
Windows
HP LightScribe Template Labeler

Om LST filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .lst er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype LightScribe Label Template Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.