Hoved : Filutvidelser : .lrf Fil

.lrf Filutvidelse

Filtype1League of Legends Replay File

Utvikleren LOLReplay
Kategori Spillfiler
Format Binary

Hva er LRF fil?

Spillreplay opprettet av LOLReplay, en spillspillingsopptaker og leder for League of Legends (LoL); brukes til å se på spill og dele replay med andre på nettet; kan kun åpnes av LOLReplay (ikke av League of Legends-spill), men krever fortsatt at Legends of Legends blir installert på datamaskinen.

Mer informasjon

LRF-filer er ikke videofiler og kan ikke åpnes av videoavspillingsprogrammer. I stedet kan de bare spilles med LOLReplay-programvaren. Dette skyldes at LRF-filer fanger hendelser som skjer under spillingen, og programvaren simulerer hendelsene når den spilles av. Dette gjør at filstørrelsene kan forbli små i forhold til en fullverdig video-ekvivalent. Det tillater også observatøren å flytte over kartet, velge enheter og se replay fra flere perspektiver.

MERK: LOLReplay er utgått og ikke lenger tilgjengelig for nedlasting.

Programmer som åpnes LRF filer
Windows
LOLReplay

Filtype2Sony Portable Reader File

Utvikleren Sony
Kategori eBook Files
Format Binary

.LRF alternativnummer 2

Fil som brukes av Sony Reader, en mobil eBook leser enhet; inneholder data for en Sony "BroadBand eBook" (BBeB), inkludert tekst, bilder og paginering data; lagret i et komprimert binært format som inneholder en overskrift, et spesifisert antall objekter og en objektindeks.

Mer informasjon

LRF og .LRX filer inneholder de to tilgjengelige BBeB bokformatene. LRF-filer er ikke kryptert og kan kompileres fra LRX-filer. LRF-filer kan konverteres fra forskjellige andre filtyper, inkludert .HTML og .PDF .

MERK: Sony Reader er utgått og ikke lenger tilgjengelig for nedlasting.

Programmer som åpnes LRF filer
Windows
Calibre
BookDesigner
Sony Reader
Makelrf
Canon Book Creator
Linux
Calibre
Macintosh
Calibre
Sony Reader

Filtype3Microsoft Linker Response File

Utvikleren Microsoft
Kategori Developer Files
Format N/A

.LRF alternativnummer 3

Fil som brukes av Microsoft C / C ++, en implementering av C / C ++ programmeringsspråk og tilhørende kompilator; inneholder tekstinstruksjoner for å koble programmodulene sammen når du lager en kjørbar fil.

Mer informasjon

LRF-filer kobler moduler ved hjelp av formatet "link @responsefilename".

Programmer som åpnes LRF filer
Windows
Microsoft C/C++

Om LRF filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .lrf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Microsoft Linker Response File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.