NO : SV : NL .lrc Fil

.lrc Filutvidelse

Filtype Lyrics File

Utvikleren N/A
Kategori Misc Files
Format Text

.LRC alternativnummer

En LRC-fil er en tekstfil som brukes av lydavspilling og karaoke-applikasjoner, for eksempel StepMania og Recisio KaraFun. Den lagrer sangtekster og tidsinformasjon for å vise teksten mens en sang spiller. LRC-filer inkluderer "Linjepostetiketter" som gir cue poeng for å indikere når teksten skal vises mens sangen spiller.

Mer informasjon

LRC-filer støtter tidsintervaller i sentisekunder. De støtter også farger og tekster som spenner over flere linjer. Se følgende for et eksempel på tre linjers LRC-fil:

[FARGE] 0x0000FF [0: 21.14] Eksempel sangtekster 1 [0: 21.14] Eksempel sangtekster 2

LRC-filer har vanligvis det samme filnavnet som sangfilen de er tilknyttet. For eksempel vil tekstfilen for sangdansen.mp3 være dance.lrc.

MERK: Det finnes flere LRC-formater som er utviklet og forbedret over flere år med samfunnsengasjement. Mens noen spillere bare gjenkjenner enkle formater, støtter andre mer avanserte funksjoner.

Programmer som åpnes LRC filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
StepMania
Nullsoft Winamp
Recisio KaraFun
Linux
StepMania
Macintosh
StepMania
Nullsoft Winamp

Om LRC filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .lrc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Lyrics File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.