NO : SV : NL .la Fil

.la Filutvidelse

Filtype 1Lossless Audio File

Utvikleren La
Kategori Audio Files
Format N/A

Hva er en LA fil?

Lydfil komprimert av La, et lossless lydkomprimeringsprogram; Komprimerer lydfilens størrelse uten å påvirke kvaliteten; har en lengre kodingstid enn de fleste andre lossless kompressorer, men resulterer i større komprimering.

Programmer som åpnes LA filer
Windows
Foobar2000
Nullsoft Winamp
La
Linux
XMMS
La
Macintosh
Nullsoft Winamp

Filtype 2Libtool Archive

Utvikleren GNU
Kategori Data Files
Format Text

.LA alternativnummer 2

En LA-fil er et arkiv som brukes av Libtool, et generisk biblioteksstøtteskript som brukes til å lage bærbare kompilerte biblioteker. Den inneholder en biblioteksbeskrivelse som kan inneholde en referanse til et delt eller dynamisk bibliotek. LA-filer brukes primært til å huske målkatalogen for biblioteket og avhengigheten av matematikkbiblioteket.

Mer informasjon

Libtool ble designet for å bygge delte biblioteker på Unix. Den bruker LA-filen til å koble biblioteker, siden statiske biblioteker er bare arkiver som ikke inneholder metadata med hensyn til å koble sammen andre biblioteker med dem. LA-filen er den eneste filen som brukes av Libtool for å bevare bibliotekets avhengigheter, filnavn og biblioteksversjoner og revisjoner mellom ulike plattformer.

Programmer som åpnes LA filer
Linux
Libtool

Om LA filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .la er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Libtool Archive Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.