Hoved : Filutvidelser : .kxx Fil

.kxx Filutvidelse

FiltypeKeyman Developer Encrypted Keyboard File

Utvikleren Tavultesoft
Kategori Encoded Files
Format N/A

.KXX alternativnummer

En KXX-fil inneholder en kryptert tastaturfil opprettet av Keyman Developer, et program som brukes til å opprette, redigere og distribuere digitale tastaturer. Den lagrer et kryptert tastatur for et tilpasset Keyman Engine-produkt. KXX-filer kan ikke brukes med annet produkt enn det egendefinerte produktet som det ble opprettet for.

Mer informasjon

Keyman Developer lar deg utvikle tilpassede produkter. Hvert produkt leveres med et kryptert tastatur, som er lagret i KXX-filen. Filen opprettes når du lager et installasjonsprogram for det egendefinerte Keyman Engine-produktet. KXX-filer er låst til det egendefinerte produktet, noe som gjør dem uforenlige med Keyman Desktop eller et annet tilpasset produkt.

Programmer som åpnes KXX filer

Om KXX filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .kxx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Keyman Developer Encrypted Keyboard File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.