Hoved : Filutvidelser : .jtd Fil

.jtd Filutvidelse

Filtype JustSystems Ichitaro Document

Utvikleren JustSystems
Kategori Text Files
Format N/A

.JTD alternativnummer

En JTD-fil er et dokument opprettet av JustSystems Ichitaro, en japansk tekstbehandler. Det kan inneholde formatert tekst, bilder, tabeller, diagrammer, grafer og sideformatering. JTD-filer brukes til å lage en rekke dokumenter, inkludert bokstaver, CVer, essays og invitasjoner.

Mer informasjon

JTD-filen er hovedfilen som er knyttet til Ichitaro, på samme måte som .DOCX filtype med Microsoft Word. Når du oppretter og lagrer et dokument i Ichitaro, opprettes JTD-filen for å lagre innholdet i dokumentet. Du kan lukke og åpne filen i Ichitaro for videre redigering.

Ichitaro ble opprinnelig utgitt tidlig på 1980-tallet. Det vokste i popularitet i toppårene av DOS til Microsoft Word dukket opp som en mer populær tekstbehandler.

Programmer som åpnes JTD filer

Om JTD filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .jtd er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype JustSystems Ichitaro Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.