Hoved : Filutvidelser : .ipf Fil

.ipf Filutvidelse

Filtype 1Interchangeable Preservation File

Utvikleren SPS
Kategori Disk Image Files
Format N/A

Hva er en IPF fil?

Behandlingsformat som brukes til å bevare innholdet i Amiga-disketter; formatert på samme måte som .IFF (utskiftbart filformat) som brukes på Amiga-systemene; utviklet av Software Preservation Society (SPS) som et middel til å lagre og arkivere Amiga-spill og programmer som ikke lenger er utviklet.

Mer informasjon

IPF-formatet ble designet for bruk med Commodore Amiga, men kan også brukes med Atari- og PC-filer. Det kan inneholde diskbilder, ROM-filer eller andre typer digitale medier.

Programmer som åpnes IPF filer
Windows
WinUAE

Filtype 2SMS Installer Script

Utvikleren Microsoft
Kategori Executable Files
Format N/A

.IPF alternativnummer 2

Installer skript som brukes av Microsoft System Management Server (SMS); effektiviserer installasjonsprosessen og gir muligheten til å installere tilleggsfunksjoner på forespørsel, automatisk reparere programmer og avinstallere programmer Inkludert med Windows 2000 og Systems Management Server (SMS) 2.0.

Mer informasjon

SMS kan også brukes til å distribuere installasjonspakker for Windows Installer ( .MSI files) til flere datamaskiner samtidig.

Programmer som åpnes IPF filer

Filtype 3iMPACT Project File

Utvikleren Xilinx
Kategori CAD Files
Format N/A

.IPF alternativnummer 3

Prosjektfil som brukes av Xilinx iMPACT-programvare, som brukes til programmering av PLDer (programmerbare logiske enheter); inneholder prosjektinnstillinger, inkludert en konfigurasjonskjede og mål-enheten; brukes i prosessen med å konfigurere en PLD og gjør det mulig for designere å gjenbruke de samme innstillingene.

Programmer som åpnes IPF filer

Filtype 4PCAN-Explorer Panel File

Utvikleren PEAK-System
Kategori Settings Files
Format N/A

.IPF alternativnummer 4

En IPF-fil inneholder informasjon om paneler som vises i et prosjekt i PEAK PCAN-Explorer, som er et program som brukes til å kommunisere med CAN- og CAN FD-bussprotokoller. Den lagrer informasjon om paneler og de forskjellige elementene som utgjør prosjektoppsettet, for eksempel knapper, scener og horisontale og vertikale skyveknapper.

Mer informasjon

PEAK PCAN-Explorer brukes til å kommunisere med CAN- og CAN FD-protokollene, noe som gjør at mikrokontrollere og enheter på bilbusser kan kommunisere med hverandre. IPF-filer er opprettet av PCAN-Explorer for å lagre informasjon om den visuelle utformingen av paneler i et PCAN-Explorer-prosjekt.

Programmer som åpnes IPF filer

Filtype 5OS/2 Help File

Utvikleren IBM
Kategori Text Files
Format N/A

.IPF alternativnummer 5

Inneholder hjelpedokumentasjon for IBM OS / 2 eller AIX-systemer; ligner en .HLP fil i Windows; IPF-filer refereres av Informasjonspresentasjonsfasilitetssystemet på OS / 2-systemer; Hjelpedokumentasjon kan inneholde hyperkoblinger som tillater brukeren å hoppe fra ett emne til et annet.

Mer informasjon

IPF-formatet stammer fra Generalized Markup Language utviklet av IBM. Kan kompileres til en synlig HLP-fil ved hjelp av IPF Compiler (IPFC).

Programmer som åpnes IPF filer

Om IPF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ipf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype OS/2 Help File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.