Hoved : Filutvidelser : .idea Fil

.idea Filutvidelse

Filtype1Adobe Ideas Document

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Vector Image Files
Format Binary

Hva er IDEA fil?

Bilde opprettet av Adobe Ideas, en vektor bilde redigering berør app for Android-tabletter; kan inneholde vektorobjekter, lag, farge temaer og annen grafikk; Vanligvis brukt til rask håndredigering før du fullfører de endelige endringene med desktopversjonene av Photoshop og Illustrator.

Mer informasjon

IDEA-filer kan importeres til Adobe Illustrator CS5 hvis Adobe Ideas-plugin er installert. Denne plugin-modulen er en del av Adobe Creative Cloud Desktop Plug-ins-serien.

MERK: Adobe Ideas er nå en del av Adobe Illustrator Draw-appen for iOS.

Programmer som åpnes IDEA filer
Windows
Adobe Illustrator
Macintosh
Adobe Illustrator
iOS
Adobe Illustrator Draw

Filtype2Tresor IDEA Encrypted File

Utvikleren Warlord
Kategori Encoded Files
Format N/A

.IDEA alternativnummer 2

Kryptert fil opprettet av Tresor, et fil- og mappekrypteringsprogram; inneholder en kryptert fil som kun kan åpnes i Tresor-applikasjonen med det samme passordet som ble brukt til å kryptere det.

Mer informasjon

IDEA-filen er kryptert ved hjelp av IDEA (International Data Encryption Algorithm) blokkkryptering. den bruker 64 bit datablokker og en 128 bit nøkkellengde. Den produserer en 160-biters hashverdi fra passordet du oppretter og bruker 128 bits av hashverdien for IDEA-krypteringsnøkkelen. Når du oppgir passordet ditt igjen, dekrypteres filen.

MERK: Tresor krever Mac OS mellom 9.0 - 10.6 med Motorola 68k og PPC-prosessorer for å kunne kjøre. IDEA-filer kan ikke nås i Mac 10.7 eller nyere.

Programmer som åpnes IDEA filer
Macintosh
Warlord Tresor

Om IDEA filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .idea er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Tresor IDEA Encrypted File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.