Hoved : Filutvidelser : .ics Fil

.ics Filutvidelse

Filtype 1Calendar File

Utvikleren N/A
Kategori Misc Files
Format Text

Hva er en ICS fil?

En ICS-fil er en kalender-fil lagret i en universelt kalenderformat som brukes av flere e-post- og kalenderprogrammer, inkludert Microsoft Outlook, Google Kalender og Apple Kalender. Det gjør det mulig for brukere å publisere og dele kalenderinformasjon på nettet og over e-post. ICS-filer brukes ofte til å sende møteforespørsler til andre brukere, som kan importere hendelsene til egne kalendere.

Mer informasjon

Kalenderfiler lagres i et vanlig tekstformat. De inneholder informasjon som tittel, sammendrag, starttid og sluttid for kalenderhendelsen. Kalenderformatet støtter også hendelsesoppdateringer og kanselleringer.

Du kan raskt konvertere din ICS-fil til andre populære filformater, for eksempel .CSV , .PDF , .XLSX og .HTML , ved hjelp av Web-programmet ICS File Converter.

MERK: Apple Kalender ble tidligere kjent som Apple iCal, men ble endret i 2012 med utgivelsen av OS X Mountain Lion.

Programmer som åpnes ICS filer
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Works
Linux
Mozilla Lightning
Horde Kronolith
Claws Mail
Macintosh
Microsoft Outlook
Apple Calendar
WEB
Google Calendar
ICS File Converter

Filtype 2IC Recorder Sound File

Utvikleren Sony
Kategori Audio Files
Format Binary

.ICS alternativnummer 2

Lydfil opprettet av en Sony IC-opptaker (for eksempel Sony ICD-R100), er en håndholdt enhet som ofte brukes til opptak av personlige meldinger; Vanligvis brukes de til lagring av lyd-filer, som er nyttig for rettsmedisinske og juridiske miljøer, samt for generelle personlige notater

Programmer som åpnes ICS filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
Sony Digital Voice Player

Filtype 3IronCAD 3D Drawing File

Utvikleren IronCAD
Kategori CAD Files
Format N/A

.ICS alternativnummer 3

Tredimensjonal modell eller scene opprettet med IronCAD, eller et 3D CAD-program; kan inneholde ett eller flere 3D-objekter med farger, teksturer, lyseffekter eller animasjonsdata.

Mer informasjon

MERK: ICS-filer kan automatisk åpnes i et kalenderprogram som MS Outlook på grunn av iCalendar-filforeningen. For å åpne ICS-filer i IronCAD, må du kanskje høyreklikke på filen, velge "Åpne med ..." og deretter velge IronCAD som programmet.

Programmer som åpnes ICS filer
Windows
IronCAD

Om ICS filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ics er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype IronCAD 3D Drawing File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.