Hoved : Filutvidelser : .hwp Fil

.hwp Filutvidelse

Filtype 1Hangul (Korean) Text Document

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format Text

Hva er en HWP fil?

Tekstbehandlerfil skrevet i Hangul, et koreansk språk; kan åpnes med en tekstredigerer, men kan kreve at en asiatisk skrifttypepakke skal installeres for å kunne se innholdet riktig.

Programmer som åpnes HWP filer

Filtype 2Hanword Document

Utvikleren Hancom
Kategori Text Files
Format Binary

.HWP alternativnummer 2

En HWP-fil er et dokument opprettet av Hanword (tidligere Hangul Word Processor), et koreansk ordbehandlingsprogram. Den inneholder dokumentformatering, grafikk og tekst. HWP-filer brukes spesielt for å lagre dokumenter skrevet i Hangul, som er det innfødte alfabetet på det koreanske språket.

Mer informasjon

Du kan bruke Planamesa NeoOffice og IMSI TurboPDF til å åpne HWP-filer. Du kan også konvertere HWP-filer til .DOCX filer ved hjelp av Hanword HWP-dokumentkonverter for Microsoft Word 2016. Dette verktøyet er tilgjengelig for nedlasting gratis fra Microsoft.

Programmer som åpnes HWP filer
Windows
IMSI TurboPDF
Hanword HWP document converter for Microsoft Word 2016
Android
Infraware Polaris Office for Android
Macintosh
Planamesa NeoOffice
iOS
Hancom ThinkfreeOffice Viewer

Om HWP filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .hwp er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Hanword Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.