Hoved : Filutvidelser : .hid Fil

.hid Filutvidelse

Filtype1Sony Ericsson Remote Settings File

Utvikleren Sony Ericsson
Kategori Settings Files
Format N/A

Hva er HID fil?

Lagrer konfigurasjonsinformasjon for bruk av en Sony Ericsson-mobiltelefon som en Bluetooth-fjernkontroll; kart nøkler på telefonen til bestemte taster eller kommandoer på datamaskinen.

Mer informasjon

Ulike HID-filer kan lastes inn for å kontrollere forskjellige programmer, for eksempel lyd- og videospillere, nettlesere, etc.

HID-filer kan overføres til mobiltelefonen ved hjelp av Bluetooth File Exchange verktøyet i Mac OS X eller Bluetooth-enhetens kontrollpanel i Windows.

Programmer som åpnes HID filer
Windows
Sony Ericsson Bluetooth Remote Control
HID Configuration Editor
Macintosh
Sony Ericsson Bluetooth Remote Control

Filtype2KeepSafe File

Utvikleren KeepSafe
Kategori Encoded Files
Format N/A

.HID alternativnummer 2

Sikkerhetsfil opprettet av KeepSafe, et Android- og iOS-program som skjuler bildene og videoen din. inneholder en video eller et bilde som er skjult fra brukeren til riktig pin er skrevet inn; vises også med filen .HID2 .

Mer informasjon

Når du velger en video eller et bilde som skal skjules, legger KeepSafe en streng med tall før filnavnet og HID-utvidelsen til slutten av filen. Utvidelsen skjuler filen fra å bli gjenkjent som hva den egentlig er, som en .JPG -fil, og forhindrer andre programmer på enheten fra å gjenkjenne filen.

For eksempel kan KeepSafe lagre en bildefil som 8945715774357453030.IMG_11429.JPG.HID. "8945715774357453030" er en tilfeldig streng av tall som genereres av KeepSafe, og "HID" er utvidelsen lagt til av programmet.

MERK: HID-utvidelsen ble erstattet av utvidelsen .KSD i 2013.

Programmer som åpnes HID filer

Om HID filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .hid er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype KeepSafe File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.