Hoved : Filutvidelser : .hgl Fil

.hgl Filutvidelse

Filtype HP Graphics Language File

Utvikleren Hewlett-Packard
Kategori Vector Image Files
Format N/A

.HGL alternativnummer

Skriverkontrol språk utviklet av Hewlett-Packard (ofte referert til som HPGL); brukt av plottere fra HP og andre produsenter, som skriver ut bilder ved hjelp av linjer i stedet for prikker.

Mer informasjon

De fleste HGL-filer inneholder noen få linjer med oppsettkommandoer, etterfulgt av en liste over utskriftskommandoer. Utskriftskommandoene instruerer plotteren hva som skal tegnes på siden.

HPGL-filer har ofte en .HPGL forlengelse.

Programmer som åpnes HGL filer
Windows
Adobe Acrobat
ACD Systems Canvas
CADSoftTools ABViewer
CorelDRAW
Software Companions ViewCompanion Pro
Linux
Adobe Acrobat
vhf interservice Cenon
Macintosh
Adobe Acrobat
vhf interservice Cenon

Om HGL filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .hgl er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype HP Graphics Language File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev 25.03.2020:
Hilsener! Jeg har forsket på skriverspråk i det siste og var glad jeg fant artikkelen din om .hgl-utvidelsen. Etter det jeg samler, bruker skrivere dette språket for å skrive ut som linjer? Jeg lurer på hvordan dette språket ble utviklet, og hva er noen av dets alternativer mot prikkskrivere. Det er hyggelig å forstå hvordan grafikken sendes til plotteren for å kunne skrives ut! Er denne typen filer generert hver gang et dokument sendes for å bli skrevet ut? Jeg lurer også på tykkelsen på de sendte linjene... Les mer