Hoved : Filutvidelser : .hbk Fil

.hbk Filutvidelse

Filtype Mathcad Handbook File

Utvikleren Mathsoft
Kategori Text Files
Format Text

.HBK alternativnummer

Fil laget av Mathcad, engineering calculating software; spesifiserer rekkefølgen for de individuelle filene i Mathcads elektroniske bok som leseren går gjennom den; virker veldig lik boken bindende på en fysisk bok; kan opprettes ved hjelp av tekstredigering eller tekstbehandler, men må lagres som tekst-bare.

Mer informasjon

HBK-filer vil bli plassert i undermappen HANDBOK, som finnes i Mathcad Professional-mappen. Hvis du ikke har HANDBOK-undermappen, opprett den. Denne mappen vil holde dine HBK-filer og din Mathcad-regneark.

For å åpne din elektroniske bok, vil du gå til samme sted i din HBK-fil, i Mathcad velger Åpen bok fra Hjelp-menyen, bla etter hvilke HBK filen du leter etter, klikk på den og klikk deretter på "Åpne".

For å få Queuing Theory Handbook fra Queuing Theory-CDen, må den installeres manuelt. På harddisken din, i Mathcad Professional-katalogen, finn eller opprett en håndbok-mappe. Kopier Queuing-mappen og queuing.hbk-filen fra Queuing Theory-CDen, og lim dem inn i mappen Mathcad Professional Handbook. Etter at du har flyttet filen og mappen, vil du kunne få tilgang til håndbøkene fra Mathcad ved å gå til Hjelp, deretter Åpne bok, deretter klikke på mappen Mathcad Handbook, og deretter velge riktig HBK-fil.

MERK : Mathsoft ble kjøpt av Parametric Technology Corporation i 2006.

Programmer som åpnes HBK filer

Om HBK filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .hbk er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Mathcad Handbook File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.