Hoved : Filutvidelser : .gxf Fil

.gxf Filutvidelse

Filtype 1General CADD Pro Font File

Utvikleren General CADD Products
Kategori Font Files
Format N/A

Hva er en GXF fil?

Font-fil som brukes av General CADD Pro, et CAD-designverktøy for Windows; lagrer en skrift som kan brukes til å sette inn tekst og andre symboler i en CAD tegning; må være tilgjengelig for programvaren for en CAD tegning som bruker skrifttypen til å vises riktig.

Programmer som åpnes GXF filer
Windows
General CADD Pro
iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player

Filtype 2General eXchange Format File

Utvikleren Grass Valley Group
Kategori Video Files
Format N/A

.GXF alternativnummer 2

Generelt eXchange-format som brukes til å overføre audiovisuelle klipp mellom TV-programlagringssystemer; kan inneholde video, lyd, tidskode og metadata.

Mer informasjon

GXF-formatet ble opprinnelig utviklet for utveksling av kamerabilder over datanettverk og lagring av arkiver på datatype. Etter hvert som teknologien har utviklet seg, har containerformatet utviklet seg for å støtte MPEG, M-JPEG og DV-basert videokomprimering, samt lyd, tidskode og andre brukerdata. Det er nå et Samfunn av bevegelse Bilde & TV Engineers (SMPTE) standard.

Programmer som åpnes GXF filer
Windows
VideoLAN VLC media player
Audials One
Linux
VideoLAN VLC media player
Macintosh
VideoLAN VLC media player

Om GXF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .gxf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype General eXchange Format File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.