Hoved : Filutvidelser : .gls Fil

.gls Filutvidelse

Filtype 1Babylon Glossary File

Utvikleren Babylon
Kategori Data Files
Format Text

Hva er en GLS fil?

Ordliste tekstfil opprettet av Babylon Ordliste Builder, et program som brukes til å lage Babylon-ordlister; inneholder vilkår og deres definisjoner i et proprietært tekstformat kan også lagre alternativer for hvert begrep; pleide å bygge .BGL binære ordlistefiler.

Programmer som åpnes GLS filer

Filtype 2GLScript Game Script

Utvikleren GLScript
Kategori Developer Files
Format N/A

.GLS alternativnummer 2

Spill eller animasjon skript opprettet for GLScript, et open source-spill og animasjonsutviklingsplattform; kan inneholde variabler og en liste over kommandoer som kan kjøres innenfor GLScript.

Programmer som åpnes GLS filer
Windows
GLScript
Linux
GLScript

Filtype 3Sothink SWF Easy Shape File

Utvikleren SourceTec Software
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.GLS alternativnummer 3

Fil som brukes av Sothink SWF Easy, et program som brukes til å lage web bannere; sparer modell, materiale, tekstur og belysningsdata for en form; brukes til lagring av former som kan settes inn i web animasjoner.

Mer informasjon

Figurer kan vises fra ressurs-kategorien i Sothink SWF Easy-grensesnittet. Flere former er installert med programvaren og inkluderer sirkler, stjerner, spatters, hvirvler og andre nyttige former. GLS-formatet støttes også av Sothink SWF Quicker.

Programmer som åpnes GLS filer

Om GLS filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .gls er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Sothink SWF Easy Shape File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.

Nylige kommentarer

Anonim skrev 20.06.2019:
Hallo! Jeg undersøkte nylig avviklet programvare og fant ut om Babylon Glossary Builder. Takk for oppføringen om hovedformatet den brukte! Jeg er sikker på at det vil være nyttig å føre et register over hva denne utvidelsen ble brukt til og hvordan den lagret både termer og definisjoner. Jeg var ikke klar over at en enkelt filtype kunne ha mange bruksområder... Les mer