Hoved : Filutvidelser : .gdbtable Fil

.gdbtable Filutvidelse

FiltypeGeodatabase Table File

Utvikleren N/A
Kategori Data Files
Format Binary

.GDBTABLE alternativnummer

En GDBTABLE-fil inneholder data for en geodatabase opprettet av ESRI ArcGIS for Desktop (versjon 10 og nyere), en 2D- og 3D-kartlegging. Den lagrer et bord som inneholder GIS-data og metadata om en geodatabase i rader og kolonner. GDBTABLE-filer kan åpnes av flere GIS-applikasjoner, inkludert GDAL og ESRI ArcGIS.

Mer informasjon

GDBTABLE-filer opprettes som en del av en ArcGIS geodatabase, som brukes til å organisere og lagre GIS-informasjon. Geodatabasene kan variere i størrelse, avhengig av hvor mye data de lagrer, og er hoveddatastrukturen som brukes av ArcGIS for å administrere og redigere GIS-data. Geodatabaser lagres i mapper med .GDB utvidelser som inneholder flere filer, som inkluderer GDBTABLE, GDBTABLX, GDBINDEXES, ATX og FREELIST-filer.

Du kan åpne GDBTABLE filer med GDAL (Geospatial Data Abstraction Library) et open source oversetterbibliotek for raster geospatial dataformater. Du kan også åpne GDBTABLE-filer ved hjelp av ArcMap (et verktøy som følger med ESRI ArcGIS for Desktop) ved å velge "Legg til data" og navigere til GDBTABLE-filen.

GDBTABLE-filene inneholder informasjon om geografiske enheter, for eksempel byer , fylker og stater. De lagrer poster som vises som rader med kolonner, også kjent som felt, som inkluderer objekts ID-numre, former, navn, områder og statuser.

GDBTABLE-filer blir kalt trinnvis. De begynner som a00000001.gdbtable og øker vanligvis med 1 (a00000002.gdbtable). Tallene kan imidlertid hoppes over.

Felles GDBTABLE filnavn

a00000001.gdbtable - Første GDBTABLE fil opprettet for å lagre geodatabase tabelldata.

Programmer som åpnes GDBTABLE filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
GDAL
Linux
GDAL
QGIS
Macintosh
GDAL

Om GDBTABLE filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .gdbtable er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Geodatabase Table File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.