Hoved : Filutvidelser : .ftl Fil

.ftl Filutvidelse

Filtype 1FreeMarker Template File

Utvikleren The FreeMarker Project
Kategori Developer Files
Format Text

Hva er en FTL fil?

Fil som brukes av FreeMarker, en Java-malmotor som brukes til automatisk generering av tekstutgang; inneholder kildeteksten samt FreeMarker variable definisjoner og instruksjoner som brukes som plassholdere for tekstbytteringer; Vanligvis brukt til automatisk generering av HTML-websider, .JAVA klasseskjelettfiler og andre kildekodefiler, for eksempel .PHP , .ASP og .CFM filer.

Mer informasjon

To filer legges inn i FreeMarker for å generere en ny tekstfil: 1) FTL-malfilen, og 2) en Java-fil som laster dataene som brukes til substitusjonene.

MERK: FreeMarker distribueres som en open source Java-pakke som kan legges inn i Java-programvareprodukter. Et populært Java-basert produkt som bruker FTL-filer, er Alfresco, et Enterprise Content Management-system (ECM).

Programmer som åpnes FTL filer

Filtype 2Faster Than Light Mod File

Utvikleren Grognak's Mod Manager
Kategori Spillfiler
Format Zip

.FTL alternativnummer 2

Fil som brukes av Grognaks Mod Manager, et program som brukes til å administrere tredjeparts mods for real-time strategispillet Faster Than Light (FTL); inneholder grafikk og data som endrer eller utvider grunnspillet; lagret i .ZIP format.

Programmer som åpnes FTL filer

Filtype 3Family Tree Legends File

Utvikleren Pearl Street Software
Kategori Data Files
Format Binary

.FTL alternativnummer 3

Filen er opprettet av Family Tree Legends, et gratis slektssøknadsprogram som brukes til å organisere informasjon om familiehistorie; inneholder navn, bilder, notater og andre slektstre data; brukes til lagring av slektsforskning og for å lage utskrifter.

Mer informasjon

Family Tree Legends lar brukerne integrere dataene sine med andre brukere. Det gir også en online backup service kalt Real-Time Internet Backup. Programvaren kan importere GEDCOM .GED filer til FTL-filer ved hjelp av importveiviseren.

Programmer som åpnes FTL filer

Om FTL filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ftl er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Family Tree Legends File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.