Hoved : Filutvidelser : .ftc Fil

.ftc Filutvidelse

Filtype 1Dream League Soccer Asset File

Utvikleren First Touch Games
Kategori Spillfiler
Format N/A

Hva er en FTC fil?

En FTC-fil er en ressursfil opprettet av Dream League Soccer, et Android fotballspill. Den inneholder en ressurs, for eksempel ikon, klistremerke eller bakgrunn som vises i videospillet.

Mer informasjon

Du vil sannsynligvis aldri komme over en Dream League Soccer FTC-fil siden det er et aktiv som refereres av spillet. Men hvis du vil endre spill, for eksempel jerseys, sko og stadion som dukker opp i spillet, må du endre FTC-filene. Disse filene finnes i følgende katalog av spillinstallasjonen:

Assets \ data \ fe \ ui \

Du kan bruke en filbehandling, for eksempel ES File Manager, til å navigere til filplasseringen på Android-enheten din.

Programmer som åpnes FTC filer

Filtype 2FluxTime Clip File

Utvikleren FluxTime
Kategori Video Files
Format Binary

.FTC alternativnummer 2

Animasjonsklipp opprettet av FluxTime Studio, et program som brukes i pedagogiske miljøer for å lage enkle animasjoner; lagrer grafikk og instruksjoner for hvordan grafikken beveger seg under animasjonen; Samles ofte med andre klipp for å omfatte et klippebibliotek.

Mer informasjon

Klipp kan bestå av grunnleggende objekter eller mange forskjellige objekter i kombinasjon med hverandre. Mange eksempler på slike klipp er tilgjengelige på FluxTimes nettside.

Programmer som åpnes FTC filer

Om FTC filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ftc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype FluxTime Clip File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.