Hoved : Filutvidelser : .fs Fil

.fs Filutvidelse

Filtype 1Visual F# Source File

Utvikleren Microsoft
Kategori Developer Files
Format Text

Hva er en FS fil?

Kildekodefil skrevet i Microsofts F # (uttalt "F Sharp") programmeringsspråk, som er en variant av ML-språket; kan skrives ved hjelp av Visual F # -delen av Microsoft Visual Studio 2010; brukes til å samle F # -koden i .DLL eller .EXE programkomponenter.

Mer informasjon

F # er laget for bruk sammen med Microsofts .NET-bibliotek og -verktøy. Det ble formelt introdusert med Microsofts 2010-utgivelse av Visual Studio.

Programmer som åpnes FS filer
Windows
Microsoft Visual Studio

Filtype 2Mac OS X File System Plug-in

Utvikleren Apple
Kategori Plugin Files
Format N/A

.FS alternativnummer 2

Plugin som gir støtte for et bestemt filsystem i Mac OS X; lar Mac-operativsystemet gjenkjenne harddisker og andre medier formatert med forskjellige filsystemer.

Mer informasjon

Eksempler på filsystemplugger inkluderer "hfs.fs," "msdos.fs," og "cd9660.fs." Hver FS-fil lagres som et Mac OS X-bunt, men er definert som et plugin. De lagres som standard i katalogen "/ System / Library / Filesystems".

MERK: FS-filer skal ikke åpnes manuelt siden de er systemfiler.

Programmer som åpnes FS filer
Macintosh
Apple OS X

Filtype 3FlexiSIGN Document

Utvikleren SA International
Kategori Vector Image Files
Format Binary

.FS alternativnummer 3

Bildefil opprettet av en av SAi's Flexi FAMILY programvareprodukter; lagrer tekst, grafikk, dimensjoner og plottingsegenskaper for et tegn; brukes til utskrift av bannere og andre skilt på storskala plottere og kuttere; kan eksporteres som .PDF eller .EPS fil ved hjelp av programvaren.

Mer informasjon

Flexi FAMILY produkter inkluderer FlexiSIGN, FlexiSIGN-PRO, FlexiEXPERT, FlexiPRINT & CUT, FlexiLETTER, FlexiDESIGNER, FlexiENGRAVE og FlexiENGRAVE-PRO.

Programmer som åpnes FS filer

Om FS filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .fs er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype FlexiSIGN Document Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.