Hoved : Filutvidelser : .flt Fil

.flt Filutvidelse

Filtype1Adobe Audition Filter

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Plugin Files
Format N/A

Hva er FLT fil?

Lydfilter som brukes til å bruke effekter, som reverb, ekko, kor, forvrengning og andre effekter til en lydfil; må lagres i hovedapplikasjonsmappen for å kunne lastes inn av programmet.

Mer informasjon

De fleste FLT-filer jobber med både Syntrillium Software Cool Edit Pro og Adobe Audition. Adobe kjøpte eiendommene til Syntrillium Software i mai 2003 og introduserte Adobe Audition i august 2003.

Programmer som åpnes FLT filer
Windows
Adobe Audition
Macintosh
Adobe Audition

Filtype2Flight Simulator Saved Flight

Utvikleren Microsoft
Kategori Data Files
Format N/A

.FLT alternativnummer 2

Fly lagret av Microsoft Flight Simulator, et realistisk Flight Simulation-spill; kan være et fly som er inkludert i programmet eller et fly som er lagret pågår, som kan lastes og fortsettes på et senere tidspunkt.

Mer informasjon

MERK: Filen "Fltsim.flt" i Fly \ Other \ Fltsim.flt må være tilstede for at programmet skal åpnes. Hvis filen er fjernet, kan det hende at Flight Simulator-programmet må installeres på nytt.

Programmer som åpnes FLT filer
Windows
Microsoft Flight Simulator

Filtype3OpenFlight Scene Description File

Utvikleren Presagis
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.FLT alternativnummer 3

3D scene beskrivelse fil opprettet i OpenFlight format; lagrer data i en hierarkisk struktur og beskriver hvordan man lager en 3D-scene for en sanntidsbildegenerator; ofte brukt til militære, urbane by og fly simulerings visualiseringer.

Mer informasjon

OpenFlight-formatet er utviklet og vedlikeholdt av Presagis (tidligere MultiGen-Paradigm). Det har blitt utbredt som standardformat i 3D-visualsimuleringssamfunnet. Programmer som 3ds Max og Blender gir opprinnelig støtte for filtypen.

Programmer som åpnes FLT filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Blender
Autodesk 3ds Max
OpenSceneGraph
Presagis Creator
Presagis FlightSIM
Linux
Blender
Remograph Remo 3D
Macintosh
Blender

Filtype4Image Filter

Utvikleren N/A
Kategori Plugin Files
Format N/A

.FLT alternativnummer 4

Grafikkfilter brukes til å bruke fargekorrigering, kunstneriske effekter, bildeforvrengninger eller andre modifikasjoner på et bilde; kan lastes og brukes av flere forskjellige grafikkprogrammer.

Mer informasjon

MERK: Noen FLT-filer er bare kompatible med bestemte programmer, så ikke alle FLT-filer vil være kompatible med hver applikasjon som er oppført nedenfor.

Programmer som åpnes FLT filer
Windows
Adobe Illustrator
CorelDRAW
Digital Domain Qimage
Micrografx Picture Publisher
Macintosh
Adobe Illustrator

Filtype5Vue Filters File

Utvikleren E-on Software
Kategori Settings Files
Format Binary

.FLT alternativnummer 5

Innstillingsfil som brukes av E-on Vue, et program som brukes til å modellere 3D-miljøer; inneholder en fargefilterkurve som genereres ved hjelp av "nøkkelpunkter" i et 2D-nett; hjelper til med å understreke visse farger og filtrere ut andre når de brukes på et 3D-scenemateriale.

Programmer som åpnes FLT filer
Windows
E-on Vue
Macintosh
E-on Vue

Om FLT filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .flt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Vue Filters File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.