Hoved : Filutvidelser : .filebolt Fil

.filebolt Filutvidelse

FiltypeFilebolt Encrypted File

Utvikleren Envault
Kategori Encoded Files
Format N/A

.FILEBOLT alternativnummer

En FILBOLT-fil er en kryptert fil opprettet av Filebolt, et program som brukes til å sikre filer på enheten din. Den inneholder en fil, for eksempel en .XLSX eller .JPG fil, som er kryptert med Advanced Encryption Standard (AES). FILBOLT-filer opprettes vanligvis for å beskytte filer med sensitivt innhold, for eksempel et økonomisk dokument eller et digitalt bilde.

Mer informasjon

FILBOLT-filen åpnes i Envault Filebolt 1.2

FILBOLT-filer kan kun åpnes av Filebolt-appen. Hvis du vil åpne en FILEBOLT-fil, drar du og slipper filen på programmet, eller velger "Åpne boltet fil ..." i venstre panel i Filebolt-grensesnittet.

FILBOLT-filer brukes ikke bare til å sikre filer lagret på datamaskinen din. De kan deles med andre så lenge de har passordet den opprinnelige skaperen av FILEBOLT-filen er satt til å sikre filen.

Programmer som åpnes FILEBOLT filer

Om FILEBOLT filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .filebolt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Filebolt Encrypted File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.