Hoved : Filutvidelser : .fgs Fil

.fgs Filutvidelse

Filtype Fig Figure Settings File

Utvikleren N/A
Kategori Text Files
Format Text

.FGS alternativnummer

En FGS-fil er en figurinnstillingsfil som brukes av Fig, en moderne optisk metrologi (vitenskap og teknologi med målinger med lys) dataleggingsprogram. Den inneholder figurmiljøinnstillinger og visningsegenskaper for en kurve for måle lys, som inkluderer linjestil, punktstil, linjefarge og bredde.

Mer informasjon

Fig gir data for visualisering og presentasjon. Det er en del av en programvarepakke med UU, et bildebehandlingsprogram som inneholder bildebehandlingsverktøy, profesjonell optisk metrologidataanalyse, grunnleggende tegnefunksjoner og raske prototypingsmetoder. UU-programmet brukes ofte til å åpne Fig for å vise figurer i Windows, slik at kurver og overflater kan sammenlignes.

Programmer som åpnes FGS filer
Windows
UU and Fig

Om FGS filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .fgs er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Fig Figure Settings File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.