Hoved : Filutvidelser : .fcpxdest Fil

.fcpxdest Filutvidelse

Filtype Final Cut Pro Share Destination File

Utvikleren Apple
Kategori Data Files
Format N/A

.FCPXDEST alternativnummer

Del destinasjonsfil opprettet og brukt av Final Cut Pro X (FCPX), en profesjonell OS X videoredigerer; inneholder informasjon som beskriver hvordan og hvor videoen skal deles.

Mer informasjon

FCPX lar deg dele videoen din til en rekke destinasjoner, inkludert DVD, Apple-enheter, Facebook, YouTube og Vimeo. Hver destinasjon har forskjellige innstillinger, for eksempel video codec, format, oppløsning, komprimering, og hvem som kan vise den. FCPXDEST-filen brukes til å lagre disse innstillingene. For å vise delendestinasjonene dine, velg Final Cut Pro → Innstillinger ... og velg "Destinasjoner."

Hvis du vil eksportere en delingsdestinasjon med en annen FCPX-bruker, drar du destinasjonen fra listen i " Destinasjoner "ruten til et sted i Finder. En fil vil vises med "fcpxdest" utvidelsen. For å importere en destinasjonsdestinasjon drar du FCPXDEST-filen til destinasjonslisten i ruten "Destinasjoner".

Programmer som åpnes FCPXDEST filer
Macintosh
Apple Final Cut Pro

Om FCPXDEST filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .fcpxdest er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Final Cut Pro Share Destination File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.