Hoved : Filutvidelser : .fcdt Fil

.fcdt Filutvidelse

Filtype FormsCentral Design Template

Utvikleren Adobe Systems
Kategori Page Layout Files
Format Binary

.FCDT alternativnummer

Dokumentmal opprettet av Adobe FormsCentral, et skrivebord og et nettleserprogram som brukes til å lage utfyllbare elektroniske skjemaer; brukes til lagring av ulike maler, for eksempel registreringsskjemaer, opptaksprogrammer, kundeundersøkelser og kontaktskjemaer.

Mer informasjon

FormsCentral-dokumenter brukes til å distribuere Web eller .PDF skjemaer på nettet. Publiserte dokumenter kan samle svar via fyllbare skjemaer og lagre og administrere resultatene sikkert. Når svarene er samlet, kan du se tilbakemelding og sammendragsrapporter gjennom FormsCentral-grensesnittet.

FormsCentral gir mange maler tilgjengelig gratis fra sin onlinetjeneste. Klikk på "Maler" -fanen når du åpner FormsCentral for å få tilgang til dem. Du kan også lage egendefinerte skjemaer fra begynnelsen, definere egendefinerte felt, kryssboksene, rullegardinmenyene og andre komponenter for dokumentoppsett.

MERK: FormsCentral ble utgått av Adobe i 2015.

Programmer som åpnes FCDT filer
Windows
Adobe Acrobat
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat
WEB
Adobe FormsCentral

Om FCDT filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .fcdt er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype FormsCentral Design Template Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.