Hoved : Filutvidelser : .eyetvsched Fil

.eyetvsched Filutvidelse

Filtype EyeTV Schedule File

Utvikleren Geniatech
Kategori Settings Files
Format Binary

.EYETVSCHED alternativnummer

Planlagt opprettet og brukt av EyeTV, et program som lar brukerne se og spille live-TV på sine datamaskiner; inneholder en tidsplan som forteller søknaden hva og når du skal spille inn slettet etter at opptaket er fullført, med mindre planen er satt til å gjenta.

Mer informasjon

EYETVSCHED-filene, sammen med .EYETV filer og andre oppsettinformasjonsfiler, for eksempel .EYETVP -filen, er plassert i "EyeTV Archive" -mappen. Du kan flytte denne mappen, men den må bli kalt "EyeTV Archive", og du må spesifisere i programmet hvor mappen er plassert.

EyeTV er bare kompatibel med OS X og iOS, selv om Geniatech utvikler eksterne enheter som er tilgjengelige for Windows og Android-enheter. Produkttilgjengelighet avhenger av landet du bor i.

MERK: Geniatech kjøpte EyeTV fra Elgato i februar 2016.

Programmer som åpnes EYETVSCHED filer
Macintosh
Geniatech EyeTV

Om EYETVSCHED filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .eyetvsched er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype EyeTV Schedule File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.