Hoved : Filutvidelser : .eslock Fil

.eslock Filutvidelse

FiltypeES File Explorer File Manager Encrypted File

Utvikleren ES APP Group
Kategori Encoded Files
Format N/A

.ESLOCK alternativnummer

En ESLOCK-fil er en kryptert fil opprettet av ES File Explorer File Manager, en Android-filhåndteringsapp. Den lagrer en fil, for eksempel et .JPG bilde eller .XLSX dokument, som er låst og kryptert av brukeren for å beskytte innholdet.

Mer informasjon

Når du låser en fil med appen, blir filen omdøpt til et sett med tall og bokstaver og gitt filtypen "eslock", som ligner på asd496gfr04.eslock. Du kan åpne ESLOCK-filen med riktig passord, men bare gjennom appen der den ble opprettet.

ES File Explorer Filbehandling bruker AES 256-bit kryptering for å kryptere dataene dine. Hvis du krypterer filene dine, men glemmer passordet, vil ES File Explorer File Manager ikke tillate deg å åpne filen. Du kan bruke ESLock File Recovery appen til å dekryptere dine låste filer uten å bruke passordet.

Programmer som åpnes ESLOCK filer
Android
ES File Explorer File Manager for Android
Roosters Lab ESLock File Recovery

Om ESLOCK filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .eslock er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype ES File Explorer File Manager Encrypted File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.