Hoved : Filutvidelser : .enx Fil

.enx Filutvidelse

Filtype1Max PC Safe Encrypted File

Utvikleren Max Secure Software
Kategori Encoded Files
Format Binary

Hva er ENX fil?

Kryptert fil opprettet av Max PC Safe, et filkryptering og dekrypteringsprogram; inneholder nøyaktig samme data som kildefilen, men er kryptert for å beskytte innholdet fra å bli sett av andre.

Mer informasjon

For å kryptere en fil (som vil legge til ENX-utvidelsen):

For å dekryptere en ENX-fil og åpne den:

Du kan også høyreklikke filen du vil kryptere / dekryptere, velg Max PC Safe → Krypter fil (er) / mappe (e) .. eller dekrypter fil (er) / mappe (r) .., og skriv inn passordet ditt.

Programmer som åpnes ENX filer

Filtype2eDataSecurity Management Encrypted File

Utvikleren Acer
Kategori Encoded Files
Format N/A

.ENX alternativnummer 2

Kryptert fil opprettet av eDataSecurity Management, et program som brukes til å kryptere private dokumenter; inneholder en kryptert duplikat av kildefilen der den ble opprettet.

Mer informasjon

"Enx" suffiks er lagt til i filen som programmet sikrer. Hvis du krypterer en fil med utvidelsen ".jpg" blir den ". JpgENX".

For å dekryptere en ENX-fil høyreklikker du filen og skriver inn passordet som brukes til å sikre filen. Hvis du ikke har tilgang til eDataSecurity Management, kan du kanskje finne og få tilgang til den opprinnelige filen ved å søke i den skjulte brukeren / AppData / katalogen.

MERK: eDataSecurity Management ble avviklet etter Windows Vista.

Programmer som åpnes ENX filer
Windows
Acer eDataSecurity Management

Om ENX filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .enx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype eDataSecurity Management Encrypted File, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.