Hoved : Filutvidelser : .emlx Fil

.emlx Filutvidelse

Filtype Apple Mail Message

Utvikleren Apple
Kategori Text Files
Format Text

.EMLX alternativnummer

En EMLX-fil inneholder en individuell e-postmelding opprettet av Apple Mail, et e-postprogram som er pakket med macOS.  Den lagrer innholdet i en melding, som inkluderer emne, avsender og mottaker. EMLX-filer lagrer ikke e-postvedlegg, bare meldingsinformasjonen.

Mer informasjon

EMLX-filen åpnes i Apple Mail 8

EMLX-filer som er opprettet av Apple Mail, er ikke ment å bli åpnet manuelt. Men hvis du støter på en EMLX-fil, kan du dobbeltklikke på den for å åpne den så lenge Apple Mail er angitt som standardprogram.

Siden EMLX-filene er lagret i ren tekst, kan du også åpne filen for å vise innholdet i et tekstredigeringsprogram, for eksempel Apple TextEdit eller Microsoft Notisblokk. Du må kanskje endre .emlx filtypen til .txt.

Når en EMLX-fil er opprettet av Apple Mail, lagres filen vanligvis i en av følgende mapper:

Programmer som åpnes EMLX filer
Macintosh
Apple Mail

Om EMLX filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .emlx er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Apple Mail Message Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.