Hoved : Filutvidelser : .emc Fil

.emc Filutvidelse

FiltypeStriata Reader Encrypted Document

Utvikleren Striata
Kategori Encoded Files
Format Binary

.EMC alternativnummer

En EMC-fil er et kryptert dokument som brukes av Striata Reader, et program som lar brukere se dokumenter som er kryptert av Striata-programvare. Den inneholder et kryptert dokument som en faktura, et brev, en faktura eller en innkallingsmelding. EMC-filer brukes ofte av banker og kredittkortselskaper for å sende høyvolum, systemgenererte utsagn til kunder og brukes også av bedrifter for eBilling.

Mer informasjon

Når du oppretter EMC-filer, inneholder Striata-programvare en tredobbelt DES-krypteringsalgoritme for å sikre integriteten og konfidensialiteten til informasjon. EMC-filer blir ofte dekryptert ved hjelp av en felles hemmelighet, for eksempel et svar på et spørsmål eller et passord.

EMC-filer sendes vanligvis i bulk via e-post til kunder på en gang. Dette er nyttig for bedrifter som ønsker å batch prosess og levere elektroniske utsagn sammen. Når du mottar et EMC-filvedlegg i en e-post, kan du åpne den med Striata Reader-programmet.

Programmer som åpnes EMC filer

Om EMC filer

Målet vårt er å hjelpe deg å forstå hva filen med utvidelsen * .emc er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Striata Reader Encrypted Document, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av FileExt-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi testet og testet.