Hoved : Filutvidelser : .email Fil

.email Filutvidelse

Filtype Outlook Express Email Message

Utvikleren Microsoft
Kategori Misc Files
Format Text and Binary

.EMAIL alternativnummer

En EMAIL-fil er en e-postmelding opprettet med Microsoft Outlook Express, en e-post og nyhetsklient bundet sammen med Internet Explorer 4.0 til 6.0. Den inneholder en melding, men kan også lagre et e-postvedlegg, som er en fil som sendes med meldingen.

Mer informasjon

Du vil sannsynligvis ikke komme over en EMAIL-fil siden programmet (Microsoft Outlook Express) som bruker filen, er utgått. EMAIL-filer er også et uklart alternativ til den mye mer vanlige .EML filen. Men hvis du finner EML-filen og trenger å åpne den, kan du bruke Microsoft Outlook Express. Hvis du ikke finner en kopi av Outlook Express, kan du bruke en tekstredigerer til å vise delene av EML-filen som er lagret i tekst.

Programmer som åpnes EMAIL filer
Windows
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express
Macintosh
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook Express

Om EMAIL filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .email er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Outlook Express Email Message Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.