Hoved : Filutvidelser : .ecf Fil

.ecf Filutvidelse

Filtype 1Outlook Add-in

Utvikleren Microsoft
Kategori Plugin Files
Format N/A

Hva er en ECF fil?

En ECF-fil er et tilleggsprogram som brukes av Microsoft Outlook, en e-postklient. Den inneholder informasjon som legger til ekstra funksjoner, for eksempel økt sikkerhet eller økt produktivitet, til Outlook.

Mer informasjon

Add-ins er integreringer utviklet for å forbedre funksjonaliteten til Outlook. De er utviklet av tredjeparter og kan nås gjennom Office-butikken eller andre nettsteder. Add-ins kan være tilgjengelige for en rekke formål, for eksempel å gi tilgang til Google-markedsplassen i Outlook, bekjempe spam, avansert administrering av e-postbrikker eller legge til avanserte utskriftsverktøy til Outlook.

Add-ins er installert og administrert annerledes, avhengig av versjonen av Outlook:

Programmer som åpnes ECF filer
Windows
Microsoft Outlook
Macintosh
Microsoft Outlook

Filtype 2SageCRM Component File

Utvikleren The Sage Group
Kategori Executable Files
Format N/A

.ECF alternativnummer 2

Inneholder komponentelementer opprettet av SageCRM Customer Relationship Management-programvare; generert når tilknyttede .ES skriptfiler er opprettet; kan inneholde felt, faner, knapper og andre elementer som brukes i programmet.

Mer informasjon

ECF-filer heter "COMPONENT.ECF" som standard og lagres i "\ CRM \ < installname > \ inf" -katalogen sammen med ES-skriptfiler.

Programmer som åpnes ECF filer

Om ECF filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .ecf er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype SageCRM Component File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.