Hoved : Filutvidelser : .dxp Fil

.dxp Filutvidelse

Filtype 1CDBurnerXP Data Compilation File

Utvikleren Canneverbe
Kategori Disk Image Files
Format XML

Hva er en DXP fil?

Datafilkompileringsfil opprettet av CDBurnerXP, et program som brukes til å brenne data og musikk plater; inneholder en liste over filer og kataloger som skal brenne, samt filstørrelsene og målkatalogstrukturen; lagret i et XML-format.

Mer informasjon

MERK: CDBurnerXP lagrer lydfilkompileringsfiler med .AXP utvidelsen.

Programmer som åpnes DXP filer

Filtype 2Dexpot Profile File

Utvikleren Dexpot
Kategori Settings Files
Format Text

.DXP alternativnummer 2

Innstillingsfil opprettet av Dexpot, et Windows-program som gjør at flere virtuelle skrivebord kan brukes samtidig. lagrer innstillinger som antall skrivebord, skrivebordshåndtering og hurtigtaster for å bytte mellom skrivebord.

Mer informasjon

DXP-filer kan åpnes og lagres gjennom Dexpots innstillingsvindu. Brukeren angir imidlertid ikke katalogen når du lagrer profiler. I stedet lagrer Dexpot dem automatisk til følgende katalog:

[bruker] \ AppData \ Roaming \ Dexpot \ profile \

Programmer som åpnes DXP filer
Windows
Dexpot

Filtype 3Duxbury Print File

Utvikleren Duxbury Systems
Kategori Text Files
Format N/A

.DXP alternativnummer 3

Fil opprettet av Duxbury Braille Translator, en braille oversetter; inneholder utskrift som kan oversettes til blindskrift kan inneholde andre dokumentelementer som tabeller.

Mer informasjon

Hvis du vil opprette en DXP-fil med Duxbury Braille Translator, velger du Fil → Lagre eller Lagre som ..., navn filen, velg lagre plassering og klikk Lagre.

Å åpne en DXP-fil med Duxbury Braille Translator, velg File → Open ..., naviger til filen din, og klikk Åpne.   MERK: Ligner på .DXB filtypen som inneholder blindskrift i stedet for Skriv ut. Duxbury MegaDots har blitt avsluttet.

Programmer som åpnes DXP filer

Om DXP filer

Målet vårt er å hjelpe deg med å forstå hva filen med utvidelsen * .dxp er ansvarlig for og hvordan du åpner den.

Filtype Duxbury Print File Dokument, programvarebeskrivelser for Mac, Windows, Linux, Android og iOS som er oppført på denne siden, har blitt undersøkt og verifisert enkelt ved hjelp av Hvordan Apne-kommandoen. Vi strever etter 100% nøyaktighet og publiserer kun informasjon om filformatene som vi har testet flere ganger.